Poradenské centrum pro okna a stínicí techniku


Stínicí technika na FOR ARCHu – poradenství i edukace

Již podesáté v historii veletrhu FOR ARCH můžete využít služeb PORADENSKÉHO CENTRA PRO STÍNICÍ TECHNIKU, které zaštiťuje Svaz podnikatelů ve stínicí technice.

 

 

     V poradenském centru se dozvíte:

  • jaký typ stínicí techniky je vhodný právě pro Vaši konkrétní potřebu a priority,
  • jak si vybrat spolehlivého dodavatele a kdo je to Ověřená firma v oboru stínicí techniky,
  • jaké jsou aktuální možnosti získání dotace na stínicí techniku v rámci programu Nová zelená úsporám.                                                         Odborná veřejnost, případně i zájemci o bližší informace z řad zákazníků, se mohou o stínicí technice dozvědět více také na konferenci STÍNICÍ TECHNIKA V BYTOVÝCH DOMECH. Ta se bude konat ve čtvrtek 19. září od 10.30 do 14.30 hodin v sále č. 1 Hlavní vstupní haly 1. Dozvíte se, co je nebo taky není nutné brát v úvahu při pořízení stínicí techniky v bytových domech, jaká to s sebou může nést úskalí, ale také, jak se s nimi vypořádat. Chybět nebudou ani informace o dotaci poskytované na bytové domy v rámci Nové zelené úsporám.

   

 

 

          Zaštiťující organizace: Svaz podnikatelů                      ve stínicí  technice (SPST)

          Najdete nás v Hale 3, stánek 

          Otevírací hodiny:

          Úterý      17. 9. 2024      10.00 - 18.00

          Středa    18. 9. 2024      10.00 - 18.00

          Čtvrtek   19. 9. 2024      10.00 - 18.00

          Pátek      20. 9. 2024      10.00 - 18.00

          Sobota    21. 9. 2024      10.00 - 17.00

 

   

                

O SPST

Svaz podnikatelů ve stínicí technice (SPST) je zastřešujícím subjektem pro obor stínicí techniky v České republice. Svaz si klade za cíle: být garantem profesionality na trhu stínicí techniky, informovat širokou veřejnost o výhodách použití stínicí techniky, a to především v úsporách energie, s odbornou veřejností - architekty, projektanty a akademickou obcí - spolupracovat na nových vývojových projektech, zasadit se o plnohodnotné postavení moderních technologií stínění ve státních programech (např. Nová zelená úsporám) a v legislativě.

Od roku 2019 je SPST také členem organizace ES-SO, se kterou aktivně spolupracuje na jejích odborných, marketingových a právních aktivitách.

Více informací o SPST naleznete na www.spst-stineni.cz.

                ​